EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

Milnotes busca microfinançament per al túnel del terror a Roca Umbert

Milnotes busca microfinançament per al túnel del terror a Roca Umbert..
última actualització: 24-09-2016 (7:00)

EL 9 NOU
La companyia Milnotes ha obert una campanya a Verkami per buscar microfinançament per poder realitzar el túnel del terror Psycho Asylum, el cap de setmana del 29, 30 i 31 d’octubre a Roca Umbert de Granollers.

El grup de teatre ha decidit obrir el Verkami perquè per a la llicència d’activitats, l’Ajuntament de Granollers els demana tapar tot el sostre amb tela ignífuga per seguretat, instal·lació elèctrica homologada amb llums d’emergència dintre del mateix passadís. “Això, a la companyia ens suposa un pressupost molt elevat per cobrir els més de 250 metres quadrats de túnel, així com millorar els efectes especials i d’il·luminació”.

Per això demanen 5.000 euros, que esperen cobrir amb aportacions des de 10 fins a 1.000 euros. Cada aportació tindrà la seva recompensa, moltes lligades amb el túnel.

El nou túnel del terror que estan preparant té 250 metres de recorregut laberíntic i hi participaran 25 actors. Les decoracions són molt acurades, de nova creació i realitzades per alumnes d’escenografia de l’Institut del Teatre de Barcelona, a més d’efectes especials, bandes sonores molt acurades, i maquillatge característic fet per professionals del sector.
Milnotes ja es va encarregar d’organitzar el túnel l’any passat a Roca Umbert, Horror factory, que va ser tot un èxit amb més de 2.800 visites. “Ara, la nostra idea és fer el túnel encara més gran i espectacular, pensat per a tot tipus de públic, ja que els més petits podran gaudir d’animació exterior”, expliquen.

El primer túnel del terror que va organitzar Milnotes va ser el 2010 a Corró d’Amunt, on van continuar fent-lo els anys 2011, 2012, 2013 i 2014. L’estiu del 2012 també en van fer un a Santa Eulàlia de Ronçana, i el 2015, a la població de Vilafranca del Penedès. Cada any busquen una temàtica diferent per una nova proposta.


ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal